Het Luchtkasteel
verhuur van springkastelen

Onze interactieve spelen

WAT IS IPS?

Interactive play system (IPS) is een uniek spel systeem met diverse toepassingen. IPS bestaat uit een koffer met 10 spots, een scorebord met 13 spelen. De 10 spots (spelschijven) worden in het spel, springkussen of attractie geplaatst. De spots bevatten licht en geluid. Het interactive play system heeft 3 uitdagende spelen en 10 thema spelen om lekker vrij te spelen.

  • Light hunter: Verzamel als team of individueel zoveel mogelijk punten. De punten verzamelt u door op de spot van uw kleur te drukken.
  • Steal the light: De rode en groene spots gaan tegelijk aan. Iedere speler kiest een eigen kleur, diegene die het eerst zijn gekleurde spot aanraakt, krijgt een punt. Zeer geschikt voor teams of individueel.
  • Back to base: Iedere speler of team krijgt een eigen spot, deze moet elke keer aangeraakt worden voordat er een spot in uw kleur veranderd. Als u de gekleurde spot van uw kleur heeft aangeraakt moet u eerst naar uw eigen beginspot, voordat u het spel kunt vervolgen.
De bovenstaande spelen duren 45 seconden. De tien themaspelen bestaan uit de volgende thema’s: circus, jungle, boerderij, kastelen, prinsessen, seaworld, disco, wildwesten, auto’s en piraten. Bij de themaspelen komt er passende muziek per thema uit de spots en als u op de spots drukt komt er nog een extra geluidje uit.

IPS tafel

Beschrijving:
Deze tafel is speciaal ontwikkeld voor het Interactive Playsystems (IPS). Er zitten 10 spothouders op, waar de interactieve spots ingedraaid kunnen worden.
Speel dit spel met twee personen (een tegen een, rood tegen groen) maar met teams van twee kan het ook gespeeld worden.
Met IPS tafel scoor je op elk feest. Een combinatie van snelheid, behendigheid en concentratie zijn een must om je tegenstander te verslaan.
Afmetingen:
L: 2.6m x B: 1.3m x H: 0.8m
Prijs:
€ 100/dag (inclusief levering binnen 15km)

Interactieve pionnen spel

Beschrijving:
Het IPS pionnen spel is super leuk en erg variabel. Het spel bestaat uit 10 pionnen waar je veel verschillende spelen mee kan doen.
Het pionnen spel kan gebruikt worden tijdens sport en spel op scholen, jeugdbewegingen, evenementen, enz...
Afmetingen:
L: nvt x B: nvt x H: 0.8m
Prijs:
€ 115/dag (inclusief levering binnen 15km)

Opblaasbare interactieve Boarding

Beschrijving:
De Boarding is een onderdeel van de speciale interactieve productlijn. Speel één van de drie uitdagende interactieve spelen in deze Boarding. Neem het op tegen je tegenstanders om de meeste punten te scoren. Of kies één van de tien thema’s om de IPS te spelen zonder competitief spelelement.
Deze attractie is steeds een groot succes op al uw feesten en evenementen.
Afmetingen:
L: 4.2m x B: 4.2m x H: 3.0m
Prijs:
€ 140/dag (inclusief levering binnen 15km)